facebook

На Львівщині четверо дітей-сиріт отруїлися під час святкового обіду в ресторані

Четверо дітей віком від 10 до 16 років з притулку Служби у справах дітей отруїлися під час свята в ресторані. Їх шпиталізували в Львівську інфекційну лікарню.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

26 дітей з притулку на Левандівці, харчувались в ресторані «Кухня для душі» у с. Зимна Вода. Четверо з них після цього візиту в ресторан почали відчувати слабкість, нудоту, біль в животі, підвищену температуру тіла.

Пізно ввечері 19 грудня їх шпиталізували у Львівську обласну інфекційну лікарню.

«Станом на 14:00 20 грудня стан пацієнтів середньої важкості, проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України», – зазначено у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Директорка притулку Світлана Гаврилюк повідомила, що у ресторані для дітей-сиріт влаштували свято Миколая.

«Там були діти маленькі і жодна не захворіла, а ті дорослі невідомо чого наїлися. Прийшли на Миколая родичі, принесли ласощів. Вони понаїдалися цукерків, вечеряти не захотіли, бо їх почало нудити. Ми викликали швидку, щоб не ризикувати. Зараз дітям уже краще», – пояснила Світлана Гаврилюк.

Директор Львівської інфекційної лікарні Сергій Федоренко розповів, що четверо дітей віком 10, 13, 16 років поступили до них з підозрою на гостру кишкову інфекцію: «Стан дітей задовільний, один 13-річний хлопчик – у стані середньої тяжкості. Зроблено відбір для бактеріологічного аналізу, остаточний діагноз буде після отримання результатів».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...