facebook

У Тернополі чоловік підстрелив дружину під час сварки, тримаючи на руках дитину

У Тернополі чоловік вистрілив у свою 30-річну дружину під час конфлікту. На момент сварки підозрюваний тримав на руках дворічну дитину.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Тернопільській області. Зазначається, що пневматичним револьвером марки “Флобер” він нібито хотів лише налякати жінку, однак дитина почала рухатися і зброя вистрелила.

Жінка отримала поранення грудної клітки, самостійно викликала швидку і її госпіталізували. Лікарі запевнили, що загрози життю тернополянки немає.

Як з’ясувало слідство, подружжя зловживає спиртними напоями, а в момент, коли стався інцидент, у них були гості. Чоловік свою провину визнав.

Наразі правоохоронці вирішують питання про оголошення йому підрозри згідно із ч.1 ст.124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони) ККУ. Санкція статті передбачає покарання громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, на Київщині чоловік відкрив стрілянину в людному місці, а потім забарикадувався у квартирі. Правоохоронці провели спецоперацію із затримання озброєного зловмисника. Ним виявився 37-річний уродженець Луганщини. Силовики терміново ввели спецоперацію та провели штурм квартири. На місці також працювали бійці спецпідрозділу КОРД. Штурмувати довелося одразу дві квартири, адже підозрюваний рухався між ними.

У Мелітополі Запорізької області підліток вистрілив в однокласника із пневматичного пістолета. Інцидент стався в одній з гімназій міста. Підліток пояснив, що стріляв “по приколу”. У поліції зазначили, що пістолет не належить ні хлопцю, ні його сім’ї, проте де він його дістав – не повідомили. Зброю вилучили. Якщо школяр досягнув 14 років, йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...