Від COVID-19 помер ексчоловік блогерки Софії Стужук. Раніше вона розповідала, що коронавірус — це як грип

Від ускладнення COVID-19 помер блогер Дмитро Стужук — колишній чоловік однієї з найпопулярніших блогерок українського Instagram Софії Стужук. Вона розповіла, що спочатку він впав у кому, потім пережив клінічну смерть, після чого його серце зупинилося.

«Коронавірус — не небезпечне захворювання для тих, хто здоровий, але у Діми пішло ускладнення на серце, у нього проблеми з серцево-судинною системою… Діми більше немає з нами, його серце не витримало», — написала колишня дружина Софія.

Минулого тижня чоловік розповів, що відчув себе погано ще під час відпочинку в Туреччині, але дізнався про хворобу вже в Україні.

«Погано мені стало на другий день в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи болів живіт. Наступного дня почав з’являтися кашель, але температури ніякої не було. Особливих симптомів хвороби теж не було, тому я подумав, що це можуть бути наслідки після заняття спортом, зміни клімату і харчування ну і плюс сон під кондиціонером. Після повернення з Туреччини я відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на COVID. Він виявився позитивним», — пригадував блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спершу лікарі наполягали на госпіталізації, але він вирішив проходити лікування вдома. Пояснював своє рішення тим, що «лікарня повністю забита людьми, деякі з них живуть в коридорі; харчування ніякого, паперу нема, столових приборів теж». Через низький рівень кисню в крові, Дмитру видали кисневий апарат.

«З огляду на всі ці фактори, я вирішив, що мені буде зручніше і комфортніше перебувати у себе вдома, де у мене є всі умови для нормального лікування. Зрештою я завжди можу звернутися в потрібні служби… Я теж думав, що немає ніякого ковіду, і це все відносно. Поки сам не захворів. COVID-19 — хвороба не ефемерна! І важка», — писав блогер, розповідаючи про свій стан.

Два дні тому Дмитро написав на своїй сторінці, що йому здається, що пік хвороби вже позаду і незабаром він піде на поправку.

Проте 15 жовтня його терміново госпіталізували через погіршення стану. Його одразу забрали до реанімації й він був без свідомості.

У березні цього року Софія Стужук присвятила коронавірусу пост у своєму Telegram. Тоді вона писала відверту конспірологію, яка не мала нічого спільного з реальністю. Так, вірус, на її думку, був «штучно створений у 2015 році».

«Без сумніву, він минає не дуже приємно. Але небезпека відверто перебільшена. Він не набагато страшніший за звичайний грип, насправді. Вірус мені не страшний», — писала вона.

Оля

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

5 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

5 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

8 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

9 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

11 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

13 години ago