facebook

Зек, який зухвало вбив у вересні 52-річну жінку, ще й досі на волі. Чому?

Суд не саджає вбивцю, який у вересні побив до смерті 52-річну жінку. Слідчі звертаються з повторним клопотанням про взяття чоловіка під варту.

thumb_428275_news_m

«Слідчий Ямпільського відділення поліції направив клопотання до Ямпільського районного суду про зміну  запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, який обрали відносно підозрюваного в нанесенні смертельних тілесних ушкоджень жительці с. Гальжбіївка, на взяття під варт», — розповiдають у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області. У вересні 2016 року 52-річний п’яний житель села Гальжбіївка побив жінку та залишив у безпорадному стані на вулиці. Через деякий час потерпілу без свідомості знайшли місцеві жителі. На жаль, через кілька днів від отриманих тілесних ушкоджень 52-річна мешканка села Ульянівки  померла в реанімації.
У вересні 2016 року 52-річний п’яний житель села Гальжбіївка побив жінку та залишив у безпорадному стані на вулиці. Через деякий час потерпілу без свідомості знайшли місцеві жителі. На жаль, через кілька днів від отриманих тілесних ушкоджень 52-річна мешканка села Ульянівки  померла в реанімації.

Чоловіку оголосили про підозру  у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Слідчий поліції клопотав в суді про взяття підозрюваного під варту на період розслідування злочину. Але його відпустили під домашній арешт.

Зараз слідчий повторно клопотаче про  арешт підозрюваного. Оскільки чоловік раніше був тричі судимий, в тому числі, за вчинення злочинів проти життя та здоров’я особи. Перебуваючи на волі, може вчинити інше кримінальне правопорушення та переховуватись від органів досудового розслідування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Скаржаться також і селяни на його  негативну поведінку.

Засідання Ямпільського суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному призначено на суботу, 12 листопада 2016 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...