facebook

“Бoгa Нe Іcнyє”: Зaплaкaнa Мосейчук Блaгaє Зeлeнcькoгo Дoпoмoгти Врятувати Хлопця

Хлопець перебував на апараті ШВЛ, коли його батьки померли від ускладень COVID-19.

Ведуча “Право на владу” Наталія Мосейчук почала ефір ток-шоу “Право на владу” зі звернення до президента Володимира Зеленського щодо трагічної загибелі двох батьків-лікарів від коронавірусу.

Вона попросила взяти під особистий контроль долю їхнього сина, 13-річного Антона, який в той час перебував на апараті ШВЛ, а також справи всіх лікарів, з якими сталося лихо під час пандемії.

“10-11 жовтня в місті Тараща під Києвом померли двоє медиків – медсестра місцевої поліклініки і лікар-анестезіолог місцевого реанімаційного відділення.

В них залишився син, 13-річний Антон, який перебував на апараті ШВЛ. Коли він прокинувся, прийшов до тями і йому сказали, що немає обох батьків, він сказав що Бога не існує.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я хочу звернутися до Володимира Олександровича Зеленського і попросити його взяти під особистий контроль справи всіх лікарів, з якими сталося лихо під час цієї пандемії. Справи всіх лікарів, які загинули і в яких залишилися діти. Володимире Олександровичу, я дуже прошу вас запровадити президентську стипендію для дітей героїв-лікарів. Дуже прошу вас простежити за долею цих дітей”, – звернулася Наталія Мосейчук.

Вона також закликала сприяти тому, аби діти лікарів, які загинули, безперешкодно вступили до вишів, в яких вони забажають вчитися вже за декілька років – так само, як це гарантували дітям з Донецька і Луганська.

“Міністерство соцполітики, пані Марина Лазебна, будь ласка, візьміть під свій контроль долю цієї родини, забезпечте всіма документами і всіма виплатами миттєво, терміново. Я вас дуже прошу, не відкладайте в довгу шухляду. Не робіть так, щоб держава червоніла перед медиками і перед цими дітьми, які втратили своїх батьків”, – закликала ведуча.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...