facebook

Кота було мало: 14-річна дівчина опублікувала фото з мертвим птахом і котом(фото)

Перший знімок, на якому дівчинка позувала з головою кота, з’явився на її сторінці в “Instagram” 16 жовтня. На знімки звернула увагу волонтер Дар’я Медведєва.

Як з’ясувалося, “героїнею” фотографій виявилася 15-річна учениця 9 класу. У школі розповіли, що дівчинка зазнає труднощів у взаємодії з людьми. Згідно з непідтвердженою інформацією, школярка кидалася з ножем на власних батьків, проте у сім’ї закривала очі на її витівки. Також відомо, що підліток вже проходила лікування в психіатричній лікарні на житловому масиві Ігрень, пише “УНІАН”.

Поліції школярка пояснила, що голову кота знайшла вже відрубаною. У підсумку дев’ятикласницю поставили на облік в дитячу кімнату поліції. Самій дівчинці вдалося уникнути будь-якого покарання, а її батька, як повідомляє “Vgorode”, оштрафували на 51 гривню.

“Вона не може йти за статтею, адже не досягла ще 16 років, її нібито взяли на облік поліція, соціальна опіка і також з нею працюватимуть психологи. Дівчинку вже сьогодні відпустять додому, квартиру ніхто її не обшукував, а значить, прийшовши додому, вона може просто видалити всі дані і всі матеріали викинути”, — написала Медведєва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Показово, що через декілька днів після розмови з поліцією дівчина створила новий аккаунт, в якому опублікувала фото з відрубаною головою ворона.

“Минулі три черепи так не смерділи”, — прокоментувала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...