facebook

У Хмельницькому померла 4-річна дівчинка, яку жорстоко побила мати (відео)

Весь цей час дитина перебувала в глибокій комі.

У Хмельницькому померла 4-річна дівчинка з села Ходаківці. Її два тижні тому госпіталізували з численними травмами в реанімацію, після того як її жорстоко побила власна мати.

Як йдеться в сюжеті ТСН, дитина була в глибокій комі. У неї були забої внутрішніх органів і зламана рука. Тоді правоохоронці у побитті дівчинки запідозрили її 34-річну матір, яка всі звинувачення заперечувала. Мовляв, у дочки були напади епілепсії, при яких вона так сильно побилася.

Слова матері спростували медики та соціальні працівники. З’ясувалося, що у дитини ніколи не було ніяких нападів. Вона кілька років жила в прийомній сім’ї і тільки недавно рідна мати через суд повернула собі її і старшу сестру. Діти були відібрані у жінки через недогляд.

Суд обрав матері запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці. Після смерті дитини справу кваліфікують як умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. У разі доведення провини жінки – її можуть посадити на термін від семи до десяти років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...