facebook

Аполлон: чоловік Соломії Вітвіцької приголомшив своєю красою

Зірка каналу “1+1” Соломія Вітвіцька, яка приміряла образ ретро, поділилася з шанувальниками романтичними фото, де зображена разом з чоловіком Владом Кочатковим.

maxresdefault15-756x425

384742545

Особистий альбом Соломія вирішила відкрити з нагоди дня народження коханого. На сторінці у соцмережі Вітвіцька написала теплі слова привітання Владу і зізналася, що чоловік дуже смачно готує, а ще він вміє Соломію розсмішити і знає як заспокоїти., передає Корупція.Стар

fdf2dd5cee1c58f92b372bfdcff92ae6

“Він не любить позувати на камеру, і ненавидить, коли я намагаюся зробити з ним селфі. Але часом робить винятки – і я рада й цьому. А ще він не так часто, але дуже смачно готує. Буває будить мене кавою у ліжко. Привчає мене рано лягати і раніше прокидатися – тож, усі вечорниці максимум до 22. А ще він вміє мене розсмішити, знає як заспокоїти, знайде найвлучніші слова, щоб підбадьорити. Завжди поруч у складні моменти. І найголовніше, терпить мене уже майже три роки – і навіть, каже, що йому подобається. З днем народження, коханий”, – привітала Соломія чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька вийшла заміж за кліпмейкера Влада Кочаткова у листопаді 2013 року. Закохані відгуляли гучне весілля на 200 гостей на НСК “Олімпійський”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...