facebook

Горе-донька хотіла відправити стареньку матір в “рабство” до Італії: “Квартира потрібна”

“Я вже на пенсії, а ось забезпечувати доньку мені доводиться досі!”


Україна має дорослу доньку, якій 33 роки. Вона живе окремо, виховує дитину, а з чоловіком давно розлучилася, працює і тягне все на собі.

Попри свій дорослий вік жінка постійно просить гроші у мами, мовляв, їй тяжко самій утримувати дитину й грошей, які вона заробляє не вистачає, передає портал “ukrainians.today”.

“Таким в наш час вже нікого не здивуєш, адже багато жінок так живуть. Я і сама свого часу багато працювала, щоб дати їм з сестрою все необхідне. Пропадала на роботі з чоловіком цілодобово!

Зараз я вже на пенсії, а ось забезпечувати дочку мені доводиться досі! Не те щоб повністю, але частково! А для мене це, ой, як не просто! Так, дочка працює, але вона часто просить у мене фінансової допомоги”, – бідкається жінка.

Жінка ставиться до цього з розумінням, хоч їй і важко. Її донька одна виховує дитину, все на її плечах, зарплата невелика, а ціни шалені. Українка як може, так і допомагає доньці, але зважаючи на те, що вона пенсіонерка не завжди це виходить.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я ж пенсіонер, які у мене можуть бути гроші? Тут самій ледве вистачає, щоб зводити кінці з кінцями, не те щоб допомагати іншим! Тільки ось дочка ніяк не зрозуміє цього! Вона просто не вірить мені. Ще й ображається, що мало даю! Всі розмови з дочкою зводяться до грошей! Хоч би поцікавилася, як мені самій живеться!

Як прийде до мене в гості, так і скаржиться, що грошей немає. Все ниє і ниє! Бачите, не вистачає їй зарплати на їх з сином витрати! Так, часи зараз не прості, але що поробиш? Усім важко, і мені, в тому числі. Я ж не проти допомагати дочці, але у мене немає такої можливості! А моя дочка звинувачує мене в байдужості! Вона каже, що я просто не турбуюся про неї і онука, ось і не хочу давати грошей. Вона просто не вірить, що у мене самої проблеми з грошима”, – розповідає українка.

Нещодавно жінка знову звинуватила маму у тому, що вона не хоче їй допомагати. Мовляв, та збирає гроші, а її донька змушена жити на копійки.

Популярні новини зара

“Так я б віддала все, що у мене є! Якби тільки мені було що віддати! Хіба я б могла відкладати гроші, знаючи, що моя дитина живе в злиднях?”, – бідкається вона.

Українка розповіла, як її донька запропонувала їй поїхати на заробітки в Італію. Мовляв, мама її подружки вже давно там працює, допомагає доньці, навіть квартиру купила. Але жінка відмовилася від також ідеї, бо не захотіла їхати кудись в 63 роки. Після цього її донька образилася та заявила, що її мама егоїстка, яка думає лише про себе.

“Як тільки дочка могла подумати таке? Чому вона постійно думає, що я маю розв’язувати її проблеми? Чому тоді її сестра сама справляється з життєвими проблемами і не просить грошей у мене. Я вважала, що діти повинні доглядати за батьками в старості. Виходить, я маю утримувати дочку і зараз, коли я вже на пенсії”, – підсумувала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...