facebook

У Франції загинув молодий франківчанин: просять допомогти перевести тіло в Україну

У Франції раптово помер 37-річний Андрій Присяжнюк з Івано-Франківщини.

На разі встановлюють причини смерті, рідні чекають інформації від лікарів. Чоловіка хочуть поховати на батьківщині, тому просять долучитися до збору коштів для перевезення тіла Андрія в Україну.

Так, адміністратор групи у ФБ “УКРАЇНЦІ У ФРАНЦІЇ” Володимир Лазар просить небайдужих долучитися до збору коштів для транспортування тіла, повідомляє “Це моя Україна“.

“Шановне панство, тут дуже прикра ситуація, яка трапилось з нашим земляком. Потрібна загальна наша мобілізація! Ми ніколи не думаємо про біду, яка завжди ходить поряд з кожним. І дай Боже, щоб вона завжди проходила мимо, але не цього разу…

Наша група не лише для приватних безкоштовних анонсів, вона створена також, щоб допомагати землякам, особливо, у таких сумних ситуаціях… Молодий чоловік поїде додому у домовині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Давайте докладемося до спільної справи. І якщо ваше серце та розум просять про участь в чужій біді, якщо ви готові розділити горе з родиною – долучіться до благочинства. 2740 євро вже зібрано, але цього не достатньо щоб доправити тіло в Україну.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...