facebook

Переживши булінг через густі брови, 17-річна дівчина стала успішною моделлю

17-річна Наталія Кастеллар пережила булінг через густі брови, але наважилася і пройшла кастинг у провідне американське модельне агентство.

Попри успішну кар’єру, юна модель постійно розповідає, що як ніхто інший знає – як це бути невпевненою щодо своєї зовнішності, пише The Independent.

616664e-model-buling-brovy3

Коли я була менша, про мої брови говорили всі навколо. Мене цькували настільки, що часом над усе хотілося позбутися їх“, – розповідає Наталія.

Зараз я не переймаюся, у моді вони чи ні. Я люблю свої брови, вони роблять мене особливою з-поміж інших моделей. Добре було б зрозуміти це раніше, – додає дівчина.

Завдяки сестрі, яка працює фотографом, Наталія зібрала потрібну кількість знімків для потфоліо та показала їх модельному агентству NEXT. Там їй запропонували контракт на співпрацю.

Попри статус моделі, Наталія досі отримує образливі коментарі з приводу своєї зовнішності. Але тепер дівчина зізнається, що не зважає на думки чужих людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато тролів у соцмережах глузливо коментують мої брови, але я не відповідаю їм, оскільки це саме те, чого вони домагаються“, – говорить Кастеллар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...