facebook

Мороз до -11 і крижані дороги: синоптик уточнила прогноз погоди на середу

Календарна зима в Україну прийшла з невеликим снігом і 2 грудня теж очікуються опади у деяких областях. При цьому температура повітря коливатиметься від -11 вночі до +5 вдень.

Про це повідомила в Facebook синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра в Україні буде переважати волога погода. Сніг та мокрий сніг очікуються на півночі, в центральних областях і в південній частині, крім Запоріжжя та Криму. Також варто очікувати налипання мокрого снігу та ожеледь.

У більшості областей України на дорогах і тротуарах – ожеледь.

Істотні опади малоймовірні в середу на сході України, а в західних областях взагалі буде переважати суха, навіть іноді сонячна погодаВітер буде східного напрямку, помірний, в східній частині посилиться до штормового.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Україні найближчої ночі передбачається 0-4 градуси морозу, в західних областях від 4 до 11 градусів морозу. Завтра вдень температура сягне від 2 морозу до 2 тепла, на крайньому півдні до 2-5 градусів тепла.

У Києві 2 грудня буде хмарно, сиро, періодично невеликий сніг або мокрий сніг. Вночі 1-4 градуси нижче нуля, вдень близько нуля. Вітер в Києві завтра несильний.

Відзначимо, що середньомісячна температура листопада в Києві склала 3,8 градуса тепла, що вище за кліматичну норму на 1,7 градуса. У Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського кажуть, що температурний режим нинішнього листопада в столиці був досить контрастним, бо перша декада виявилася теплішою за кліматичну норму майже на 4 градуси, друга – холоднішою на пів градуса, а температурний режим третьої декади знову перевищив середні багаторічні показники на 2,4 градуса. Тим часом сайт “Сьогодні” дізнався, якою буде погода в грудні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...