facebook

Українців на Великдень чекає потепління: якою буде погода на вихідні

Тепла погода в Україні змінилася на дощі, але попереду свята і всім хочеться, щоб визирнуло сонце і принесло тепло. Але пощастить у цьому не всім. Десь і справді вигляне сонце, а десь будуть, як і раніше, дощі.

Про погоду в Україні розповіли синоптики Gismeteo.

У Києві протягом наступного тижня мінлива хмарність змінятиметься дощами, але саме у неділю, 24 квітня, синоптики обіцяють похмуру погоду з проясненнями і без опадів. Сильний дощ очікується у столиці у п’ятницю, 22 квітня. А у понеділок та вівторок, 25-26 квітня, до Києва прийдуть грози. Але потім дощі припиняться. Причому з суботи, 23 квітня, у столиці потеплішає до +17+20 вдень та +8+13 вночі.

У Львові ж похмура, але суха погода незабаром зміниться дощами. Вже у п’ятницю, 22 квітня, піде дощ, який йтиме зі змінним успіхом тиждень. У понеділок та вівторок, 25-26 квітня, до нього додасться гроза. До Великодня триматиметься прохолодна погода – +8+10 вдень та 0+5 вночі. А ось з неділі, 24 квітня, потеплішає до +14+17 вдень та +6+9 вночі.

У Харкові дощі припиняться вже у п’ятницю, 22 квітня. Настане похмура, суха погода. Невелике похолодання, яке настане завтра, 20 квітня, вже у п’ятницю зміниться теплою погодою. Вдень буде +16+23, а вночі від +8 до деяких днів +15 градусів. Але вже у середу, 27 квітня, весняні грози прийдуть і до Харкова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одесі цього тижня пощастить найбільше. Тут майже весь тиждень буде сухо та навіть часом сонячно. Лише у середу та четвер, 20-21 квітня, можливий невеликий дощ. Температура поступово підніматиметься від +10+12 до +19 градусів вдень і від +6 до +13 вночі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...