facebook

“Краще пізно, ніж оце все” – Маруся Звіробій збирається на вибори

Ветеранка АТО Маруся Звіробій вирішила йти на вибори до Верховної Ради у Надвірнянському виборчому окрузі в Івано-Франковській обл.

Буде балотуватися від “Європейської солідарності”. Повідомила про це після зустрічі з лідером партії Петром Порошенком. “Він погодився надати можливість поборотись на парламентських виборах кандидатом від “Європейської солідарності”. Саме в ЄС я маю найбільшу кількість побратимів, тому, окрім додаткових можливостей щось змінити, приєднатися до політичних кіборгів було б почесно для мене. А мої права народного депутата будуть відкриті всій нашій ветеранській, волонтерській патріотичній спільноті. Ні одного дня не зійшла зі шляху оборони своєї держави, спробую ще здобути для вас додаткові інструменти впливу на ситуацію. Я не ідеальна, зовсім, але я боєць за нашу державу. І ви в мене бійці! Нас у Верховній Раді вочевидь замало. Мабуть, запізніле це рішення, але краще пізно, ніж оце все. Окрім того, візьмемо під свою опіку черговий достойний підрозділ, одного чарівного округу на Франківщині. А наші з вами підрозділи були завжди забезпечені краще за інших, бо маємо сильну команду, що діставала з-під землі все необхідне під будь-які потреби”, – написала вона.

Звіробій вказала, що визначила “список ворогів”, з якими доведеться поборотися “Хто наші вороги: 1. Зелені виб…ядки 2. Потерпілий особисто 3. ОПЗЖ, Медведчук і всі їх телеканали 4. Росія з Путіним. Як вам такий фронт? Нагадаю, бандерівці рубились проти всіх! Не заплямуємо пам’ять героїв України! Ми теж так можемо. Ах да. найважливіший і найважчий пункт: 5. Колишні побратими ображені чи вдавлені жабою, які точно десь були і точно шось знають і тому теж стоять твердо на барикаді в одному строю з попередніми чотирма пунктами”, – пише Звіробій. Влада президента Володимира Зеленського боїться і переслідує патріотів, волонтерів та ветеранів. Про це заявив п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко під час мітингу на підтримку Софії Федини і Марусі Звіробій у Львові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...