facebook

У Львові загинула 15-річна дівчина, роблячи селфі на потязі

У Львові загинула 15-річна дівчина від удару електрострумом, під час того як хотіла зробити селфі на вагоні потяга.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні 14 грудні медики повідомили поліцію, про те, що тіло 15-річної дівчини без ознак життя, виявлене на території товарного парку залізничної станції «Підзамче» у Львові. Машиніст потяга побачив побачив тіло дівчинки без ознак життя та викликав медиків. Попередній вердикт ескулапів, дівчина загинула внаслідок ураження електричним струмом.

Загиблою виявилась 15-річна львів’янка, про зникнення якої 13 грудня повідомили її батьки.

Правоохоронці також з’ясували, що ураження струмом дівчина отримала під час того, як робила селфі на товарному вагоні та доторкнулась до лінії електропередач.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вартові закону відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Поліція Львівщини застерігає: залізничні станції – не місце для забав. У жодному разі не намагайтесь підійматись на вагони чи локомотиви. Пам’ятайте – високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою, і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи – з летальними наслідками. Окрім того, часто громадяни, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми або гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...