facebook

ООС: бойовики дев’ять разів порушили “режим тиші”

Минулої доби, 8 січня, бойовики на Донбасі дев’ять разів порушили “режим тиші”. Наразі в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігається тиша, повідомили у ранковому зведенні у пресцентрі ООС, передає УНН.

“Протягом минулої доби, 8 січня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню. Переважна більшість обстрілів здійснена збройними формуваннями Російської Федерації в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, — повідомили в штабі.

Також зазначається, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” російсько-окупаційні війська двічі проявляли збройну активність неподалік Південного.

Вказано, що ворог відкрив провокативний попереджувальний вогонь зі стрілецької зброї та гранатомета у напрямку, де проводились ремонтні роботи з відновлення водопостачання на ділянці водогону “Горлівка—Торецьк”. Для уникнення жертв, робочу бригаду було негайно виведено із району обстрілу, роботи припинено, додали у штабі.

“Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Серед наших воїнів бойових втрат немає”, – зазначається у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Від початку поточної доби, 9 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню не зафіксовано”, — йдеться в повідомленні штабу.

Як повідомляв УНН, напередодні стало відомо, що ремонтні роботи з відновлення водопостачання, які було заплановано на ділянці водогону “Горлівка — Торецьк”, відклали через порушення з боку бойовиків режиму тиші в “сірій” зоні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...