facebook

Перший день локдауну: на шляху до Буковеля утворилися кілометрові затори – фото

У перший же день посилених карантинних обмежень, 8 січня, українці масово рвонули відпочивати до Карпат. Як наслідок – на дорозі в напрямку Буковеля та інших гірськолижних курортів утворились затори у кілька кілометрів довжиною.

Уперший же день посилених карантинних обмежень, 8 січня, українці масово рвонули відпочивати до Карпат. Як наслідок – на дорозі в напрямку Буковеля та інших гірськолижних курортів утворились затори у кілька кілометрів довжиною.

Журналіст Ярослав Іваночко у себе на сторінці у Facebook показав, як нині виглядають автошляхи на підступах до гірського відпочинку.

“Перший день локдауну. Добре, що гірськолижним курортам дозволили працювати, можна постояти в кількакілометровій черзі на Буковель”, – написав він.

На опублікованих світлинах можна побачити десятки автомобілів, що тягнуться засніженими дорогами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, від 8 до 24 січня включно на території України знову запровадили суворий карантин. Не можуть приймати відвідувачів ресторани, бари та кафе, але дозволені замовлення на “виніс” та доставка їжі. Заборонено відвідувати торговельно-розважальні центри, за винятком купівлі у приміщенні товарів першої потреби. Зачинені навчальні заклади, крім дитячих садочків. Під час локдауну не працюватимуть непродовольчі ринки. Роботу припинили й новорічні локації. Зачиненими будуть заклади культури: театри, кінотеатри та музеї. Йдеться і про спортзали, фітнес-центри та басейни.

Водночас можна користуватися громадським транспортом. Проте пасажирів перевозитимуть лише на місцях для сидіння. Діятиме й міжміське, міжнародне та авіасполучення. Відкритими будуть продуктові, зоомагазини та аптеки. Мають бути доступними технічне обслуговування автомобілів та їхній ремонт. Йдеться і про АЗС, але без зон харчування. Відчиненими залишаються також пошти, банки та готелі. Сходити в перукарні та салони краси можна лише за попереднім записом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...