Categories: Події

Перший день локдауну: на шляху до Буковеля утворилися кілометрові затори – фото

У перший же день посилених карантинних обмежень, 8 січня, українці масово рвонули відпочивати до Карпат. Як наслідок – на дорозі в напрямку Буковеля та інших гірськолижних курортів утворились затори у кілька кілометрів довжиною.

Уперший же день посилених карантинних обмежень, 8 січня, українці масово рвонули відпочивати до Карпат. Як наслідок – на дорозі в напрямку Буковеля та інших гірськолижних курортів утворились затори у кілька кілометрів довжиною.

Журналіст Ярослав Іваночко у себе на сторінці у Facebook показав, як нині виглядають автошляхи на підступах до гірського відпочинку.

“Перший день локдауну. Добре, що гірськолижним курортам дозволили працювати, можна постояти в кількакілометровій черзі на Буковель”, – написав він.

На опублікованих світлинах можна побачити десятки автомобілів, що тягнуться засніженими дорогами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, від 8 до 24 січня включно на території України знову запровадили суворий карантин. Не можуть приймати відвідувачів ресторани, бари та кафе, але дозволені замовлення на “виніс” та доставка їжі. Заборонено відвідувати торговельно-розважальні центри, за винятком купівлі у приміщенні товарів першої потреби. Зачинені навчальні заклади, крім дитячих садочків. Під час локдауну не працюватимуть непродовольчі ринки. Роботу припинили й новорічні локації. Зачиненими будуть заклади культури: театри, кінотеатри та музеї. Йдеться і про спортзали, фітнес-центри та басейни.

Водночас можна користуватися громадським транспортом. Проте пасажирів перевозитимуть лише на місцях для сидіння. Діятиме й міжміське, міжнародне та авіасполучення. Відкритими будуть продуктові, зоомагазини та аптеки. Мають бути доступними технічне обслуговування автомобілів та їхній ремонт. Йдеться і про АЗС, але без зон харчування. Відчиненими залишаються також пошти, банки та готелі. Сходити в перукарні та салони краси можна лише за попереднім записом.

annashchesna

Recent Posts

Українцям заборонять продавати свої машини: нові правила вже підготували

До чого готуватись? Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується…

43 хв. ago

До реєстру військовозобов’язаних внесуть дані всіх жінок від 17 до 60 років: що це означатиме?

Пояснення адвокатки Нещодавно президент підписав законопроєкт, який передбачає зміни в формуванні єдиного реєстру військовозобов'язаних, призовників…

2 години ago

“Шалене похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад?

Погода у вихідні буде хмарною із проясненнями, проте дощі пройдуть лише в деяких регіонах. Загалом…

3 години ago

По доларах та євро будуть нові правила: НБУ готує масштабні зміни

НБУ готує масштабні зміни Національний банк нарешті почув бізнес. 25 квітня регулятор анонсував наймасштабніший пакет…

5 години ago

“Мобілізувати” можуть не лише машини: що ще дозволено забирати ТЦК та військовим

В українців можуть забрати не лише авто на потреби ЗСУ, а й житло В Україні…

15 години ago

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

17 години ago