facebook

Юля хотіла втекти за кордон, бо Микола її переслідував. Подробиці звірячого вбивства 21-річної рівнянки(ФОТО)

Приходив з гранатою, рубав двері й переслідував. Навіть намагався збити машиною.

Тіло 21-річної Юлії Сокаль, яку місяць розшукували правоохоронці на Рівненщині, виявили вбитою у підвалі. Поліцейські встановили, що до зникнення дівчини може бути причетний 27-річний житель Здолбунова. Чоловік користувався приміщенням, де знайшли рівнянку. Правоохоронці згодом опублікували фото чоловіка, якого оголосили у розшук.

Його звати Микола Алексюк. З власних джерел «Радіо Трек» вдалось з’ясувати, що Юлія Сокаль виросла у Здолбунові. Підлітком почала зустрічатися з ним. Потім не могла відчепитися. Втікала від нього. Він скрізь її переслідував. Дівчина навіть виїхала до Польщі, щоби заховатися там. Через карантин повернулась додому. І таки він її вистежив.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Юля вже готувала документи для виїзду за кордон, на роботу. Але не встигла…

Тим часом матір загиблої повідомила: – Дитина мене просила, мама не пиши ті заяви, бо нічого не буде, а він їй ще більше погрожував, приходив з гранатою, рубав двері, тягнув за машиною її. А мені у поліції, коли прийду нову заяву подавати, кажуть «нема складу злочину». Це безкарність. Родина не раз зверталася до правоохоронців, щоб ті захистили їх від переслідування цим типом, додають друзі Сокалів. У реєстрі судових рішень Алексюк Микола Олегович фігурує у восьми справах, пов’язаних із наркотиками. Це і придбання, і зберігання наркотиків, і керування автівкою у стані наркотичного сп’яніння.

А скільки таких справ – у закритому доступі? На жаль, Юлію Сокаль не повернути. Але її кривдника досі шукають правоохоронці. Матір загиблої обіцяє зробити усе можливе, аби його покарали.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...