facebook

У Польщі роботодавиця не заплатила заробітчанам і вигнала з дому на вулицю: за них заступилася полячка

У Польщі ставля випадок, який вразив не тільки українських заробітчан, але й місцевих поляків. Місцева роботодавиця вирішила вигнати з місця проживання молдовських та українських заробітчан, незважаючи на те, що термін договору проживання ще не закінчився. Ба більше того, вона вирішила не заплатити жодної копійки українцям та молдованам, які в неї працювали. Цей випадок обурив місцеву полячку Ewelina Herman, яка заступилася за заробітчан. Завдяки їй люди не опинилися на вулиці серед зими.

Відповідне відео з місця подій опублікувала Ewelina Herman, передає “Це моя Україна”.

Відео, яка опублікувала Ewelina за одну добу назбирало 640 тис. переглядів та 7,5 тис. лайків. Жінку активно підтримали місцеві поляки в коментарях і зазначили, що вона зробила гідну справу і відстояла права людей перед недобросовісною роботодавицею.

Ось відео з місця події:

“Добре коли в чужій країні знаходяться такі люди як пані Ewelina Herman. В даній ситуації роботодавець вигнала на вулицю людей які працювали на “чорно” і не заплатила їм грошей. Вони не знали ні мови, ні як і за якими документами вони можуть легально працювати, чим і скористалася пані–роботодавець. Пані Евеліна стала на їх захист викликала поліцію і готова була звертатися і в органи праці і навіть до президента. Спасибі за надану інформацію Ірині Парфенюк.” – зазначають у групі “Чорна мітка”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...