facebook

У Львові невідомий стріляв у собаку, пес вижив

У Львові невідомий стріляв у собаку. Про це у facebook групі “Спільнота Собачників Львова” повідомляє користувач Сергій Бабич.

У Львові невідомий стріляв у собаку. Про це у facebook групі “Спільнота Собачників Львова” повідомляє користувач Сергій Бабич.
Пес був знайдений у важкому стані та негайно доставлений до Перша комунальна ветеринарна клініка  ЛКП “Лев” з видимими ознаками рваних проникаючих ран. Завдячуючи висококваліфікованим лікарям клініки, псу була надана перша медична допомога.

“Подальший огляд пацієнта показав, що собака була розстріляна нелюдом з вогнепальної зброї. В тілі бідолахи було виявлено 4 кулі, ймовірно 9мм. На велику вдачу тварина виявилася сильною, так як пробула в такому стані щонайменше добу”, – повідомляє Сергій.

Висновок лікаря – ампутація кінцівки. Оперативне втручання буде проведено завтра. На проведення втручання потрібні кошти – 3 500 гривень за операцію та медичні витрати, які будуть відомі після виписки. Оплатити лікування в повному обсязі не маю можливості. Звертаюся до волонтерів та просто небайдужих людей за допомогою у зборі коштів. Кошти можна перерахувати мені карту або ж оплатити якусь частину в клініці. Про суму надходжень буду звітувати під цим постом. Звіт по витратам також буде тут.

Реквізити для допомоги на порятунок пса, вказані Бабичом Сергійом:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Приват Банк – 5168 7427 3330 2834
Бабич Сергій Іванович – 0969781729.
Собака отримала кличку Гордон. Йому +/- 5 років. Він є дуже добрий та слухняний. Після виписки його є куди пристроїти, але не в руки( Можливо хто хоче взяти його в свою сім’ю. Впевнений, що він стане вірним другом і чудовим охоронцем.

“Хочу висловити велику подяку персоналу Перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП “Лев,” які зобовязалися взяти на себе витрати в утриманні собаки на період лікування. Ви великі молодці. Він в хороших руках і скоро одужає”, – пише Сергій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...