facebook

“Подарунок” Зеленському. Медведчук, Порошенко та маргінали шатають “тарифний майдан”

Сьогодні у Зеленського День народження. І йому готують “подарунок” – протестну акцію. “Тарифний майдан”.

Уже три тижні по різним містам та містечкам тривають протести. Причина зрозуміла – ринкова ціна газу збільшилася, для багатьох платіжки стають непідйомними. Аж настільки, що народ готовий виходити на вулиці та майдани.

І все б нічого, якби невдоволення тарифами не почали використовувати різні політичні сили та проросійські маргінали. Основна мета – об’єднати протести в різних куточках країни в один “тарифний майдан” і спрямувати негативні настрої проти центральної влади. У першу чергу – проти Зеленського.

Цей процес підігрівають телеканали Медведчука та Порошенка. У них – різні акценти, але мета одна – розхитати та послабити центральну владу. Натомість одвічна революціонерка Юлія Тимошенко зараз відмовчується. Хоча “грабіжницькі тарифи” завжди були її темою)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А от координатори “тарифного майдану” – формально не пов’язані з політичними партіями. Вони – цікаві персонажі. Чого вартий лише Ігор Мосійчук, який “дає поради” координаційній раді протесту)

Кілька днів спостереження за активністю груп протестувальників у соцмережах – і можна виділити і лідерів, і тих, хто просуває серед протестувальників російські наративи.

Більше про це у нашому суботньому випуску “В темі”:

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...