facebook

На Закарпатті звірина розбила хлів та загризла 6 овець, випивши їхню кров (фото)

Сьогодні, 23 січня в селі Синевир Хустського району, пара вовків загризла 6 овець в приватному домогосподарстві. Про це у facebook повідомив місцевий мешканець, працівник Екопарку “Долина Вовків” Юрій Тюх.

“Сьогодні з ранку 23.01.2021 р. в селі Синевир дикі вовки самець і самка, розломили хлів де були вівці і загризли 6 овець, місцевого мешканця. Трупи тварин були роскидані по всьому дворі. У всіх одинакові ознаки смерті, перегрижена шия і випита кров”, – повідомляє Юрій.

Тако чоловік повідомляє, що це не поодинокі нападки хижаків, а подібні випадки траплялись вже раніше.

“Як стало відомо вчора 22.01.2021 р. в сусіда, що мешкає неподалік, так само заїли 4 овець! Тушки не з’їдають тільки кров пють”, – пише чоловік.

Слід зазначити, що в коментарях до допису чоловіка люди пишуть, що вовки не п’ють крові здобичі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Теж не чула, щоб вовки пили кров. Це по-перше, а по-друге, хто таку огорожу з трьох дощок біля хащі ставить, має і відповідні наслідки. На фото видно, що хаща кругом. Це територія вовків. Тому й постраждала худоба із-за легковажності господаря. Не у вольєрі овець тримати треба, а у нормальному хліві”, – пише Іванна Величканич.

“Вовки не п’ють кров. Якщо загризли, то частина стікає, решта має таку властивість як “згортання”. Це в школі вчать. Наробили шкоди, телефонуйте в район, в область, бо чула планують заборонити вовків відстрілювати”, – пише у коментарі Наталія Варварчук.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...