facebook

“Ґвалтував, коли дружина йшла до церкви”: на Прикарпатті 11-річна дівчинка народила від 65-річного гвалтівника

На Прикарпатті 65-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дівчинки. Слідство у цій справі ведеться з 2018 року. Та лише в січні 2021 року суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 днів. Пише – джерело.

Про це повідомляє пресслужба Апеляційного суду, пише “Цинічний Львів”.

Захисник підозрюваного оскаржив ухвалу в апеляційному суді і просив визначити інший запобіжний захід ніж тримання під вартою, інформує пресслужба Апеляційного суду. З січня 2018 року по серпня 2018 року 65-ти річний одружений чоловік, періодично вступав у статеві зносини 11-ти річною дівчинкою, яка у вихідні дні проживала з подружжям.

За показами потерпілої, злочинні дії підозрюваний вчиняв в час, коли його дружина йшла до церкви. Дівчинка в результаті цих дій завагітніла і в грудні 2018 року народила дитину на 34 тижні вагітності (експертизою факт батьківства підтверджений).

Причетність підозрюваного до вчинення інкримінованого кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 156 КК України підтверджується зібраними у кримінальному провадженні доказами: протоколом допиту малолітньої потерпілої, протоколом допиту свідка, висновком психолого-психіатричної експертизи малолітньої, висновком судової молекулярно-генетичної експертизи та іншими матеріалами кримінального провадження в їх сукупності. Підозрюваний визнав тільки один випадок статевих зносин. Ухвалою колегією суддів від 26 січня 2021 року апеляційну скаргу адвоката, що діє в інтересах підозрюваного, залишено без задоволення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ухвалу слідчого судді місцевого суду від 13 січня 2021 року залишили без змін. Ухвала набрала законної сили з моменту її проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...