facebook

Українець вже понад рік живе після того, як його поховали: відео та деталі дикої історії

37-річний житель села Малий Тростянець Полтавської області Костянтин Джеджера за два дні до свого дня народження дізнався від поліції, що на кладовищі знаходиться його могильна плита, а, судячи з документів, він уже мертвий.

Повідомляє – джерело.

Про цю страшну ситуацію розповідає “Суспільне”, опублікувавши відповідне фото і відео. За його словами, про власну “смерть” він дізнався від поліцейських, коли його зупинили за порушення правил дорожнього руху. Йому повідомили, що перша міська лікарня в листопаді 2019 видала свідоцтво про смерть від пневмонії. Це сталося за два дні до його дня народження. Насправді похований був рідний брат Костянтина, зараз на могилі – хрест з ім’ям справжнього покійного.

Лікарі розповіли, що коли хворого доставили в лікарню, він назвав дані свого брата, а на ранок – помер. У документах слідчі вказали саме їх, не встановивши справжню особистість померлого. Тепер чоловікові доведеться скасовувати запис про свою смерть через суд.

“Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань вносилися на підставі інформації, зазначеної в медичній картці стаціонарного хворого КП “Перша міська клінічна лікарня Полтавської міської ради”, – повідомив заступник начальника слідчого управління поліції Полтавщини Дмитро Поздняков. Як виявилося, померлий брат знаходився в розшуку за іншою кримінальною справою, тому назвав не свої дані. У поліції перевіряти цю інформацію не стали і за фактом його смерті закрили кримінальну справу. Тепер це рішення прокуратура визнала незаконним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Держреєстрі актів цивільного стану Костянтин Джеджера досі вважається мертвим.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...