facebook

У Італії сеньйора мене постійно била і мало не втопила у ванній

Ірина Майор в Італії вже шість років. За цей час вона змінила три родини, де доглядала за старенькими.

 

 

«Деколи такі трапляються, – каже газеті ЯСНО жінка, – що вже сама ледве чекаю, щоб померли, аби знайшла іншу родину. Була в мене одна баба така зла, як чорт. Сама ледве ходила з палицею. Мала 97 років, та таку силу мала в руках, що сама дивуюся. Мені 57, але я набагато слабша. Так вона завжди мала поганий настрій і то вазу в мене кине, то тарілку з їжею, то палицею своєю по хребту вдарить. Готувала їй я сама, так якщо недосолила, їжа не раз у мене на голові була».

А одного разу сеньйора взагалі мало не втопила закарпатку.

«Тричі на тиждень я її купала у ванній, – продовжує Ірина розповідь. – Так якось вона мало не впала, коли роздягалася. І винною виявилася я. Вона вхопила мене за волосся і занурила головою у воду… Мало не втопила. Я хотіла втікати вже від неї, але через годину вона попросила вибачення, казала, що погарячкувала».

У іншій родині від закарпатки зачиняли холодильник, аби вона щось не з’їла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Ще у одній сім’ї була дуже заощадлива господиня. Вона і сама їла дуже мало і від мене їжу ховала. Хоча я ніколи не їла її харчі, купувала продукти і готувала собі сама. Та вона на ніч зачиняла холодильник від мене на замок, а ключ тримала під подушкою. Хоча загалом була людиною непоганою», – наголошує Ірина.

Зараз жінка працює у іншій родині і каже, що в неї все відносно добре. Але найбільше за все вона мріє повернутись додому і більше ніколи не їхати на заробітки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...