facebook

Команда Навального показала 140-метрову “яхту Путіна”, що стоїть в італійському порту (фото, відео)

Команда Олексія Навального, яка продовжила його справу, знайшла в Італії 140-метрову яхту “Шахерезада”, яка, за їхнім твердженням, належить путіну. На ній працюють працівники Федеральної служби охорони.

Розслідування опубліковано на YouTube-каналі Навального.

Яхта є однією з найбільших у світі. Вона була спущена на воду у 2020 році, а зараз стоїть у тосканському порту Маріна-ді-Каррара (Італія). Вартість її сайт SuperYachtFan оцінює у $700 млн.

Яхта має 6 палуб. На головній є 6 гостьових кают та парадна їдальня. Тут також є спортзал, різні сауни, терми, спа-салон, масажні кабінети, є обладнання для дайвінгу та риболовлі. А ще на “Шахерезаді” два гелікоптерні майданчики, механічний рояль, ліфт та басейн.

Хазяїну яхти належить ціла палуба, яка ділиться на приміщення його та його супутниці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це найбільша яхта у світі, власник якої офіційно невідомий”, – йдеться у розслідуванні.

Оскільки незважаючи на всі розслідування та підозри, знайти офіційні підтвердження належності яхти російському президентові так і не вдалося. У документах вказано офшор з Маршаллових островів.

Команда Навального показала список екіпажу “Шахерезади”. Капітаном у ньому значиться Гай Бенет Пірс, який в інтерв’ю NYT сказав, що він ніколи не бачив власника яхти. Решта постійних членів екіпажу – росіяни. Майже всі вони літають до Мілана з Росії на роботу і числяться у ФСО. Це російське відомство, яке займається організацією охорони та побуту російського президента.

“І в цьому лицемірстві весь путін. Він втратив зв’язок з реальністю настільки, що він не просто купує третю за рахунком яхту вартістю більше, ніж річний бюджет Калузької області, а й відправляє на цю шалену яхту військовослужбовців Федеральної служби охорони”, – каже Георгій Албуров. із команди Навального.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...