facebook

З 12 лютого в Польщі — нові карантинні правила: що зміниться

Відкриття готелів, кінотеатрів, театрів, басейнів та гірськолижних схилів — це нові зміни в урядових обмеженнях, проголошені 5 лютого на прес-конференції прем’єр-міністром Матеушем Моравецьким.

Передає – джерело.

Зміни наберуть чинності з 12 лютого і були внесені з певними умовами. — Ми дозволяємо спортивну діяльність на відкритих майданчиках.

З 12 лютого можна буде займатися аматорськими видами спорту під відкритим небом, зберігаючи санітарний режим, — повідомив прем’єр-міністр Матеуш Моравецький. З іншого боку, Пьотр Глінський додав, що гірськолижні траси, басейни, відкриті майданчики та тенісні корти також будуть відкриті. Рішення набудуть чинності з наступної п’ятниці, тобто з 12 лютого, і діятимуть впродовж двох тижнів, — сказав Моравецький. Якщо протягом цього часу зросте кількість інфекцій, зміни будуть скасовані.

З 12 лютого відбудуться такі зміни в економіці: Будуть відкриті готелі та хостели (може бути 50% зайнятих місць). Ресторани готелів залишатимуться закритими, а їжа доставлятиметься в кімнати. Кінотеатри та театри, філармонії та опери також будуть працювати в санітарному режимі — до 50% заповнених місць. Заняття спортом дозволяється на відкритих майданчиках, тенісних кортах, басейнах та гірськолижних схилах. Займатися аматорськими видами спорту можна буде просто неба, зберігаючи санітарний режим. Нагадаємо, з 1 лютого торгові центри вже працюють при збереженні санітарного режиму. Було скасовано так звані години для людей похилого віку та відкрились музеї та картинні галереї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...