Україну охоплять хуртовини і сильний мороз

В Україні у найближчі кілька днів очікується погіршення погодних умов – снігопади, поривчастий вітер та різке зниження температури.

Пише – джерело.

Джерело: Укргідрометцентр, попередження МВС Деталі:

Упродовж 7-8 лютого в Україні через погіршення погодних умов можливі перебої енергопостачання, порушення, а на окремих ділянках доріг в Рівненській, Волинській, Львівській областях – припинення руху автотранспорту. На дорогах ожеледиця, приріст снігу у неділю й понеділок – до 15-20 см. 7-8 лютого в Україні, крім Закарпаття та півдня Одещини, значне зниження температури: вночі до 12-18° морозу, в північних областях подекуди до 20-24°, вдень до 8-13° морозу; у південних областях вночі 5-10 морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла.За інформацією Укргідрометцентру, 7 лютого у Львівській, Івано-Франківській областях очікується значний сніг (на Закарпатті з дощем); ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см); на Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві 8 лютого значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 15-20 см), на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий). Очікується значне зниження температури: вночі 13-16° морозу, вдень 7-10° морозу.

Оля

Recent Posts

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

28 хв. ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

1 годину ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

3 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

4 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

4 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

14 години ago