facebook

Випускникам радять реєструватися для участі в ЗНО

Український центр оцінювання якості освіти рекомендує цьогорічним випускникам реєструватися для участі в ЗНО, свідомо обираючи перелік навчальних предметів для складання зовнішнього оцінювання, а також мету складання кожного з цих навчальних предметів.

Про це йдеться у заяві Українського центру оцінювання якості освіти, у зв’язку з зареєстрованим у Верховній Раді законопроєктом, яким запропоновано звільнити в 2021 учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, від обов’язкової державної підсумкової атестації.

Також в УЦОЯО повідомили, що до розгляду парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради запропоновані різні моделі проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році з урахуванням епідемічної ситуації в Україні.

Водночас члени Комітету ухвалили рішення перенести розгляд цього питання на першу половину березня, коли можна буде доволі точно спрогнозувати епідеміологічну ситуацію на період проведення основної сесії ЗНО.

«Тому рекомендуємо цьогорічним випускникам не хвилюватися, а реєструватися для участі в ЗНО, уважно заповнюючи всі поля реєстраційної форми, зокрема свідомо обираючи перелік навчальних предметів для складання ЗНО, а також мету складання кожного з цих навчальних предметів», – повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...