facebook

Що означають розвішані шарфи на деревах: варто знати

У великих містах все частіше можна помітити шарфи і інші теплі речі, розвішані на деревах. Спочатку здається, що це турботливі громадяни знайшли втрачені предмети одягу та причепили їх на чільне місце. Але, підійшовши ближче, біля шарфиків можна помітити невеликі записки.

6-3

На листочку зазвичай написано наступне:

Я не загубився! Візьми мене з собою, і тобі стане тепліше. Хай у тебе все буде добре!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виявляється, розвішувати на деревах шарфики для бездомних та малозабезпечених людей – це новий тренд, який поступово завойовує світ!

Цей «рух шарфиків» розпочався в 2008 році в місті Сеймур, що в штаті Індіана. З тих пір ідея залишати шарфики і інші теплі речі для бездомних поширилася не тільки в Америці, але і по всій земній кулі!

Засновниця цієї незвичайної традиції, Елізабет Сімонс, розповіла, як їй вперше прийшла в голову така ідея:

Я йшла по парку, дерева якого були прикрашені в’язаними чохлами. Їх зробили місцеві художники для перфомансу під назвою “Одягни дерево”.

І тоді я подумала, а чому б не зробити добру справу і не подарувати теплий одяг не бездушним деревам, а нужденним людям? Я поділилася своєю ідеєю з подружками, і вони мене підтримали. Ми зв’язали кілька шарфиків і розвісили на деревах з записками, що їх можуть брати всі, хто в них має потребу.

Дуже здорово, що в наш цинічний час є багато небайдужих людей, готових справою допомогти своїм ближнім і зовсім незнайомим людям. І якщо тобі сподобалося це «рух шарфиків», розкажи про нього своїм друзям і долучайся сам!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...