facebook

Харківський проректор перепросить та та отримає догану за “бандерлогів”

Проректор Харківського університету харчування і торгівлі Віталій Бахтояров отримає догану і попросить вибачення у прихильників декомунізації за “бандерлогів”. Він заперечує, що писав образи.

Передає – джерело.

Про це “Depo.Харьков” заявив ректор вузу Олександр Черевко, який викликав його 15 лютого для надання пояснень. Він також уточнив, що Бахтояров давав пояснення в Службі безпеки України.

Під час бесіди з Черевком проректор заявив, що в його акаунт зайшов або зламав хтось сторонній і що він не писав особисто скандальний коментар. “Він каже, що в останні дні не заглядав (у соцмережу. – Ред.) та щойно дізнався, коли ми йому вже почали дзвонити”, – сказав ректор

Бахтояров запевнив, що напише на своїй сторінці пояснення, яке також буде розміщено на сторінці вишу. Черевко оголосить проректору догану за неналежну роботу зі своїм акаунтом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він перепросить сьогодні в усіх, що це він не писав, покається. А я як ректор за недбале ставлення до свого облікового запису, до своєї роботи в інтернеті, у “Фейсбуці”, зараз готую, мабуть, підпишу наказ, оголошу догану”, – зазначив ректор.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше розгорівся скандал через коментар проректора Бахтоярова про декомунізацію в Харкові. У ньому прихильників декомунізації було названо “довбаними бандерлогами”, тому що вони “гноблять ім’я маршала перемоги”. Після цього коментар було видалено.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...