facebook

У Чехії відкриття магазинів заплановано на 22 лютого: будуть суворі правила

У Чехії всі працівники торгових центрів, включаючи обслугу, будуть зобов’язані носити респіратори FFP2. Відкриття магазинів заплановано на 22 лютого.

Повідомляє – джерело.

Про це повідомило Чеське радіо. Покупцям використання респіраторів буде рекомендоване. Деякі центри збираються роздавати респіратори відвідувачам безплатно. Про це у вівторок, 16 січня, заявив голова виконавчого комітету Асоціації торгових центрів Ян Кубічек – після переговорів з міністром промисловості і торгівлі Карелом Гавлічеком.

Нагадаємо, що Карел Гавлічек висунув пропозицію про відкриття магазинів з 22 лютого. За його словами, Уряд має ухвалити відповідне рішення на позачерговому засіданні в найближчі дні.

Зокрема, після зустрічі з главами крайових адміністрацій міністр промисловості і торгівлі Чехії Карел Гавлічек заявив, що вже в понеділок 22 лютого в країні можуть відкрити всі магазини, чия робота була перервана у зв’язку з погіршенням в країні епідеміологічної ситуації, пов’язаної з поширенням корнавіруса. У магазинах, щоб запобігти поширенню інфекції, будуть діяти суворі правила.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відвідувачі будуть зобов’язані носити захисні маски, а продавці в обов’язковому порядку респіратори категорії не нижче як FFP2. Необхідно також буде дотримувати соціальну дистанції – 2 метри один від одного. Також ретельна дезінфекція рук. Рішення схвалив Союз торгівлі та туристичного бізнесу.

Робота магазинів роздрібної торгівлі, за винятком продуктових, господарських та косметичних, через поширення коронавируса обмежена в Чеській Республіці з 22 жовтня 2020 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...