facebook

Легковик влетів на подвір’я та протаранив літню кухню: постраждало 5 осіб, 2 з них – діти

Легковик влетів на подвір’я та протаранив літню кухню: постраждало 5 осіб, 2 з них – діти

У Дніпропетровській області легковий автомобіль влетів на територію приватного домоволодіння та зіткнувся з будівлею. У результаті ДТП постраждало 5 осіб, 2 з них – діти, передає УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

За даними рятувальників, ДТП сталась 26 лютого.

Цитата

о 07:48  надійшло повідомлення про те, що на вулиці Журавлиній селища Чаплинка Петриківського району легковий автомобіль  Nissan Tiida“ здійснив виїзд на територію приватного домоволодіння та зіткнувся з будівлею,” — йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Деталі

Попередньо встановлено, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав за межі дорожнього покриття та здійснив зіткнення з будівлею, яка була розташована на території приватного домоволодіння. На момент ДТП в салоні автомобіля знаходилось чотири людини (чоловік, жінка та дві дитини)  Також, в наслідок події постраждала власниця домоволодіння, яка саме в цей час знаходилась всередині літньої кухні.

На момент прибуття надзвичайників всіх постраждалих було госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до медичного закладу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій 1984 року народження, жінка 1985 року народження, двоє дітей (2012 і 2015 року народження) та власниця подвір’я 1988 року народження.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...