facebook

Юний ужгородець виборов “золото” на всеукраїнському конкурсі науково-дослідницьких робіт

Одним з вагомих здобутків за 2020 рік було проведення фіналу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в місті Києві і гідний виступ учня 10 класу Кривов’яза Іллі з Ужгорода.

Пише – джерело.

Провівши дослідницьку роботу з фізики, успішно написавши контрольну з базової дисципліни на II етапі, виборовши перше місце на міському та обласному етапі МАН, він за результатами портерної сесії та привселюдного захисту своєї роботи перед комісією, що складалася з провідних фахівців у своїй області на III етапі зумів вибороти диплом третього ступеню. Слід сказати, що конкурентами Іллі було 19 учасників з різних областей України, що виступали у його секції «Науково-технічна творчість та винахідництво».

І ось після 4 місяців очікування медаль та диплом знайшли свого героя в Ужгороді. Завідувачем відділу науково-технічного та дослідницько-експериментального напрямків Лукач Магдалина Юріївна особисто вручила нагороди преможцю і побажала подальших здобутків на теренах наукових досліджень

Поряд з приємними новинами хочеться відмітити, що у 2021 р. Закарпатська область не буде проводити обласний етап МАНу, хоча в більшості областей України такі конкурси тривають.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...