facebook

“Їхали на заробітки, далекобійники”: у ДТП на Рівненщині 1 загиблий, 3 постраждалих (фото)

У вечерній ДТП на Рівненщені загинула одна людина, ще троє постраждали.

Вчора, 03 березня о 19:40 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця Рівненського району трапилась доржньо-транспортну пригоду за участю двох автомобілів “Hyundai Elantra” та “Peugeot Partner”. Внаслідок ДТП 1 чоловік загинув, ще 3 постраждали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як наслідок в обох транспортних засобах затисло по одному чоловікові.

Поліціянти вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ.

Як повідомляють у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, що постраждалій невідомій особі приблизно 44 роки. Попередній діагноз: множинні переломи, черепно-мозкова травма.
Другий постраждалий, невідома особа ( вік орієнтовно 50 років) – попередній діагноз: кома, політравма. Третя постраждала особа – множинні переломи кісток тазу, підозра на черепно-мозкову травму.

Троє потерпілих у важкому стані перебувають у реанімації. Серед потерпілих – жителі м. Суми. Їхали на заробітки, далекобійники.

Також, у своєму Facebook користувач Сергій Мерчук опублікував фото на якому стрілка спідометра застигла на позначці 220 км за годину, та підписав допис, що ДТП у Грушвиці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...