facebook

Недалеко від Порошенка: нардеп придбав собі будинок з басейном за 5 млн грн в Козині

Депутат від “Слуги народу” Олександр Маріковський стверджує, що на покупку житла витратив задекларовані гроші, і до того ж частину суми позичив у своєї помічниці.

Член парламентського екологічного комітету, депутат від “Слуги народу” Олександр Маріковський обзавівся новим елітним будинком з басейн у селищі Козин, на покупку якого витратив в 185 тисяч доларів, або 5 млн грн. Про це повідомляє Інформаційний ресурс Pavlovsky.news.

Площа житла народного обранця в котеджному містечку закритого типу під Конча-Заспою становить 163 м2. До будівлі додаються три земельні ділянки загальною площею 1101 м2.

Маріковський стверджує, що витратив на це придбання задекларовані гроші. При цьому ще 1 млн грн позичив у своєї помічниці, яка працює на громадських засадах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією порталу, цивільна дружина нардепа, 29-річна львів’янка Наталія Дацків допомогла йому своїм грошима при купівлі елітного житла та землі. Вона і є співвласницею будинку та земельних ділянок. Дацків працює помічницею іншого нардепа зі “Слуги народу”, Олександра Федієнка.

На запитання журналіста про те, чому він не вносить дані про свою цивільну дружину в декларацію, Маріковський пообіцяв, що зробить це обов’язково в щорічній декларації за 2020 рік.

Зазначимо, що в селі Козин також знаходиться маєток п’ятого президента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, раніше глава партії “Слуга народу”, народний депутат Олександр Корнієнко повідомив, що зарплати депутатів Верховної Ради варіюються в межах 30-39 тисяч гривень на місяць.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...