facebook

Зниклу у Херсонській області дитину вже шукають по річках і вигрібних ямах, людей допитують з поліграфом

Поліція розглядає три версії зникнення дитини, але зачепок поки немає.

7-річну Марійку Борисову поки що не знайшли, тож радіус пошуків значно розширили. Водночас поліція продовжує опитувати мешканців Щасливого та навколишніх населених пунктів.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

Поліцейські продовжують збирати інформацію про зниклу в інших населених пунктах. Розглядають кілька версій: те, що вона могла сама втекти з дому, те, що стосовно неї могли вчинити злочин у селі, і те, що її могли викрасти зупинки. Поки немає жодних зачіпок. Поліція продовжує працювати і в селі, і поза ним. «Деяких мешканців села та близьких родичів допитано із застосування поліграфу. Крім того, відпрацьовується місцевість, а саме, найближчі населені пункти, а також прочісуються лісополоси та найближчі поля, розташовані в радіусі 40 та 50 кілометрів із застосування квадрокоптера, а також із застосування тепловізору», – розповідають в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчі відпрацьовують усі версії, шукають і в селі і поза ним. Ще раз перевірили Північно-Кримський канал, що проходить неподалік села, в радіусі 40 кілометрів. Для глибоких місць залучили катер з ехолотом, кажуть у поліції.

До роботи сьогодні долучилися працівники УДСНС, які повторно оглядають покинуті приміщення, вигрібні ями та комунікації. Паралельно працюють волонтери, що розповсюджують інформації щодо зниклої дитини — на випадок того, що дитину могли вивезти із села.

Інформацію про зниклу активно поширюють в соцмережах і поза ними. Розклеюють оголошення у навколишніх містах і селах, роздають орієнтування у транспорті. Тож, до пошуків долучилося дуже багато людей.

Нагадаємо, що триває третя доба пошуків. Дівчинка зникла увечері 7 березня. Востаннє її бачили біля будинку батька та на автобусній зупинці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...