facebook

Юрій Ткач і Євген Кошовий з “Кварталу 95” проміняли теплий дім на берці і посмішки героїв на Сході

Зірки долучилися до масштабного волонтерського туру

Зараз вони на Луганщині
Днями на чолі з організатором туру #6992км982мДержавногоКордону волонтером Юрієм Тирою зіркова команда з артистів студії “Квартал 95” прибула до Луганської області. До туру тепла та радості для українських прикордонників долучилася і відома співачка Злата Огнєвіч. І одним днем поїздка не завершиться.

Квартал 95 і тендітна Злата Огнєвіч: “Зі страхом можна домовитись”
До службовців на Сході завітали Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Карпов, Степан Казанін, Міка Фаталов, Юрій Ткач і Володимир Мартинець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втім, не обійшлося і без представниці тендітної статі – вже другий тиждень поспіль надійною опорою і підтримкою для зіркової команди є популярна співачка Злата Огнєвіч.

До волонтерського туру приєднався і соліст гурту СКАЙ Олег Собчук.

“Я до цього ніколи не літав на гелікоптері і чесно зізнаюсь мрію стрибнути з парашутом, але страшно. Полетів, зрозумів і запланував.. Молоді наші десантники – безстрашні роботяги! Дуже динамічно і швидко все роблять. Хоч реально страшно всім, але з страхом можна домовитись”, – написав Олег Собчук на офіційній сторінці СКАЙ у Фейсбуці.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко – чисельні концерти від зіркового подружжя
Ідея туру зародилася у новорічну ніч 2020 року – тоді засновник туру Юрій Тира разом із відомим українським співаком Арсеном Мірзояном зустрічали на фронті – у розташуванні 28-ї бригади.

“В новорічну ніч начальник штабу Олександр Петрович сказав тоді: “Хлопці, а ми можемо заїхати на КПВВ “Мар’їнка” до прикордонників?” І коли ми 1 січня туди приїхали, виявилося, що до них за всі ці 6 років майже ніхто не заїжджав. Нам стало реально соромно за це, тож ми з Арсеном поїхали до Станиці Лугансьої, де відвідали 90 і 122 батальйони 81-ї бригади ДШБ, Луганський прикордонний загін. А далі відправилися вздовж всього фронту – 420 км – по всіх військових підрозділах, включаючи і прикордонників”, – ділиться з нами організатор #6992км982мДержавногоКордону Юрій Тира, більш відомий в народі як Степанич.

Минулого року до улюбленця тисяч українок Арсена Мірзояна долучилася і його кохана дружина Тоня Матвієнко.

І разом із хлопцями зі збірної “Ліги сміху” із Кременчука в рамках туру вони дали чисельну кількість виступів у Чернігівській, Житомирській та Сумській областях.

Серед перших – Сашко Положинський
Першими до волонтерського туру #6992км982мДержавногоКордону приєдналися також відомий вокаліст гурту “Тартак” Сашко Положинський і Іван Марунич – блогер і вокаліст гурту NRavitsa Planet. Саме на передовій вони заснували ще один український проект – гурт “Ол.Ів.’Є”.

“Саша Положинський і Іван Марунич – дует, що утворився, коли ми 2 роки тому їздили зустрічати Новий рік на фронт. Хлопці створили дует “Ол.Ів.’Є” і вже записали 6-й альбом”, – розповідає засновник акції “Салат для солдат” Юрій Тира.

До речі, і Новий рік-2021 зіркова команда теж зустріла на передовій.

Станиця Луганська має стати “фінішом”
Загалом же, в рамках цього туру виступили і інші представники українського шоубізнесу.

Серед них: співак Олександр Лозовський, відомий глядачам участю у шоу “Голос країни” та Х-фактор, фіналіст першого сезону “Голосу країни” Василь Логай, тенори з вокального квартету LeonVoci, Роман Мацюта, хлопці “Ліги сміху” – з команд “Загорецька Людмила Степанівна”, “Замок Любарта” та збірна з Кременчука, яка проявила себе найактивніше.

“За рік ми проїхали всю країну – в тому числі, були і у Маріупольському загоні морської охорони, були на усіх КПВВ на лінії зіткнення, як, наприклад, Краматорський, Луганський, Донецький та Бахмутський загони”, – ділиться з нами організатор #6992км982мДержавногоКордону Юрій Тира.

Фінальною точкою символічно має стати Станиця Луганська, звідки, власне, і розпочався тур.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...