facebook

З 15 березня в Польщі — чергові карантинні обмеження

11 березня, під час прес-конференції міністра охорони здоров’я Адама Недзельського та державного секретаря в канцелярії прем’єр-міністра, речника уряду Петра Мюллера було оголошено нові зміни.

Передає – джерело.

“Епідемічна ситуація в країні динамічна. Чергова інформація про кількість заражень зобов’язує нас приймати відповідальні рішення. Здоров’я та життя громадян, а також ефективна медична допомога є нашим пріоритетом.

Дані показують, що кількість нових випадків захворювання та госпіталізованих людей збільшується в інших регіонах Польщі. Ось чому ми вирішили посилити правила безпеки у Мазовецькому та Любуському воєводствах з наступного понеділка, тобто 15 березня.” — оголосив міністр охорони здоров’я.

Минулого тижня уряд прийняв більш суворі правила соціальної поведінки у Вармінсько-Мазурському воєводстві. На Померанії, як і планувалося, правила набудуть чинності 13 березня. Період посилення обмежень у всіх цих воєводствах триватиме до неділі, 28 березня. В інших регіонах Польщі буде продовжено діючі правила безпеки до 28 березня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Більш жорсткі правила безпеки застосовуватимуться у: Вармінсько-Мазурське воєводство — продовжено до 28 березня; воєв. Поморське — з 13 по 28 березня; воєв. Мазовецьке — з 15 по 28 березня; воєв. Любуське — з 15 по 28 березня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...