facebook

«Ховав тіло чотири доби»: узяли під варту підозрюваного у вбивстві Марічки на Херсонщині

На Херсонщині взяли під варту підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки Борисової.

Передає – джерело.

Як повідомила начальниця департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу генпрокурора Юлія Усенко в Facebook, ним виявився 52-річний чоловік. За її словами, підозрюваного встановили “по гарячих слідах” через дві доби після виявлення тіла дитини.

“Дитину шукали чотири доби. Весь цей час після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки. Завдяки злагодженим діям поліції та ювенальних прокурорів Херсонщини підозрюваного встановлено по “гарячих слідах” – через дві доби після виявлення тіла дитини”, – сказано у повідомленні.

«Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами», — розповів про подробиці затримання голова Національної поліції Ігор Клименко й уточнив, що чоловіка врятували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Деталі про особу підозрюваного в прокуратурі поки не розголошують. Наразі чоловікові інкримінують зґвалтування та вбивство. У разі доведення вини йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Про що йдеться?

7 березня семирічна Марія Борисова гралася з друзями біля місця свого проживання в селищі Щасливе на Херсонщині, а приблизно о 17:30 зникла. На місці події розгорнули масштабну розшукову поліцейську операцію, створили оперативний штаб.

Для пошуків дівчинки залучили весь особовий склад місцевої поліції, поліцейських із сусідніх районів, оперативників, кінологів та ювенальних поліцейських обласного главку поліції. До них долучилися військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.

Дівчинку шукали чотири доби. Знайшли її тіло 11 березня в сараї одного з будинків зі слідами удушення. На її тілі виявили ознаки зґвалтування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...