facebook

Учитель надсилав школярці інтимні фото: подробиці скандалу в Рівненській області

У місті Здолбунів Рівненської області поліція заарештувала вчителя танців, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх.

За даними правоохоронців, чоловік фотографував інтимні частини свого тіла і посилав 10-річній учениці.

Інформує – джерело.

Як повідомляє телеканал “Україна 24” в своєму сюжеті, підозрюваний орендував зал в школі і викладав танці.

Однією з учениць надсилав свої непристойні фото. Інтимне листування в телефоні 10-річної дочки випадково виявила мати. Батьки відразу написали заяву в поліцію. Там провели експертизу знімків, і назвали їх порнографічними.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він відправляв на її мобільний телефон статеві органи. І спонукав її здійснювати такі ж дії – відправляти на телефон фото свого тіла”, – розповів керівник Здолбунівської окружної прокуратури Олександр Войтюк.

Батьки школярки спілкуватися з журналістами навідріз відмовилися. Підозрюваний – 21-річний учитель танців Павло Осіпов. Місцевий житель, нежонатий.

На судовому засіданні, де йому обирали запобіжний захід, він поводився спокійно, свою вину заперечував. У школі, де Павло півроку тому відкрив свій гурток, говорити про вчителя не захотіли.

А ось батьки інших дітей, які теж ходили на танці, кажуть, що не помічали, щоб молодий викладач приставав до їхніх дітей. Брав за уроки 400 гривень в місяць і справно проводив заняття. Поліція опитала всіх батьків і дітей, інших випадків розбещення не виявила.

Зараз викладачеві танців присудили цілодобовий домашній арешт. За інтимні фото, які надсилав школярці, йому загрожує до 8 років ув’язнення. У прокуратурі кажуть, що подаватимуть апеляцію і вимагати відправити підозрюваного в СІЗО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...