facebook

​Нам дуже потрібні психологи: мама 8-річної Мілани Маханець зробила гучну заяву після секс-скандалу

Мама 8-річної моделі Мілани Маханець заявляє, що і вона, і дитина нині потребують психологічної допомоги, оскільки скандал навколо її доньки сильно вплинув на стан здоров’я.

“Нам дуже потрібні психологи, ми будемо звертатися до них. Я думаю, що після такого необхідна буде тривала реабілітація”, – сказала Дарина Маханець.
Дарина розповіла, що зараз дитина нічого не може робити, оскільки постійно перебуває або з адвокатами, або в поліції.

“Зараз Мілана нічого не може робити, адже постійно знаходиться або в поліції, або з адвокатами, або ще десь. Тобто це повністю вирвані дні здоров’я дитини”, – зазначила мама 8-річної моделі.
У всьому, що трапилося, Дарина звинуватила телеграм-канали, які злили фотографії 8-річної Мілани та 13-річного блогера Паші Пая.

“Проблема була не в тому, що були публікації в наших соцмережах, а в тому, що телеграм-канали масово залили собі ці публікації. Тобто, спочатку одна людина залив собі в телеграм, воно “хайпонуло” і всі побачили, що пішла реакція і обговорення. Тобто з телеграм-каналів почалося масове обурення і заяви в поліцію, опікунська рада. Людям подали повністю спотворену інформацію, що не має нічого спільного з дійсністю, але при цьому прикріплену фотографіями дітей. Люди почали скаржитися на те, чого в принципі не було”, – переконує Дарина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося раніше, поліція розслідує як порнографію стосунки 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка.

Раніше юрист-криміналіст Анна Маляр заявила, що ця справа може розвалитись.

“Відносно мами, яка створювала і оприлюднювала неоднозначні фото та відео своєї малолітньої доньки, відкрито кримінальне провадження за ст. 301 ККУ “Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”. Вважаю, що це неповна кваліфікація дій, внаслідок чого вона може не витримати експертизу і справа розвалиться. Я вважаю, що у діях мами є ознаки двох, а не одного злочину. Зокрема йдеться про ст. 156 ККУ Розбещення неповнолітніх. Ця стаття Кримінального кодексу передбачає відповідальність не лише за фізичне розбещення, але й за моральне. При цьому розпусні дії можуть бути фізичними та інтелектуальними. Зокрема, фотографування дитини у сексуальних позах – це якраз дії інтелектуального розбещення, які тягнуть за собою моральне розбещення”, – пояснила Маляр.

Нагадаємо, що батьків юних блогерів вже викликали на допит. Про те, що розпитували у поліції, розповіла у інтерв’ю “Вікна-новини” матір дівчинки. Мілана Маханець теж відповіла на кілька запитань (на відео з 06:07 хв).

У свою чергу дитячий омбудсмен Микола Кулеба звернувся до кіберполіції, абі ті перевірили соцмережі 8-річної блогерки та моделі, яка цілується з 13-річним хлопцем. Тим часом з Instagram 8-річної моделі зникли всі фото з юним блогером після скандалу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...