facebook

Ситуація критична: У Польщі можуть ввести комендантську годину на тлі збільшення числа COVID-хворих

Уряд Польщі не виключає, що в країні можуть ввести комендантську годину. Зокрема, через те, що в Польщі істотно зросла кількість нових випадків захворювання на коронавірус.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Польщі Адам Недзельський, передає RMF24.

“Ситуація критична. Ми розглядаємо різні сценарії – від оптимістичних до самих песимістичних. Якщо через тиждень-півтора ми не побачимо зміни тенденції (в захворюваності коронавірусом, – ред.), нам точно доведеться розглядати такий варіант”, – зазначив міністр.

За словами глави МОЗ, у Сілезькому воєводстві, яке серед лідерів по швидкості поширення вірусу, починають підготовку для перевезення важких хворих у регіони, де лікарні завантажені менше.

Він зазначив, що пік третьої хвилі коронавірусу очікувано доведеться на Великдень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 25 березня уряд Польщі прийняв рішення ввести додаткові обмеження. У Польщі заборонили роботу меблевих і будівельних магазинів. При цьому в торгових точках обмежать допустима кількість покупців на 100 квадратних метрів. У великих магазинах це буде один чоловік на кожні 20 квадратних метрів.

Крім того, 17 березня уряд Польщі вирішив знову ввести локдаун по всій країні. З 20 березня закрили театри, торгові центри, кінотеатри, готелі, басейни, та різні спортивні установи. Школи повинні повернутися на дистанційне навчання не раніше 9 квітня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...