facebook

Дружина Дзідзьо про те, як чоловік заборонив їй виступати: “Мені сказали, що мої мрії неважливі”

SLAVIA свідомо провалювала виступи на шоу, аби не дратувати чоловіка.


Дружина українського артиста Михайла Хоми, він же Дзідзьо, співачка SLAVIA поділилася, як чоловік не дозволяв їй будувати власну сольну кар’єру.

Слава Хома, справжнє ім’я дівчини, зізналася що якось приїхала до Києва взяти участь у “Голосі країни”, тоді вже Михайло був успішним артистом. Проте музикант був дуже проти участі дружини у вокальному шоу.

Михайло ніяк не хотів, тому що там журналісти, він мені не дозволяв давати інтерв’ю. Він не хотів мене світити, не хотів, щоб бачили, що у нього є дружина. Я розуміла, що це табу.

В інтерв’ю програмі “ОЛИЦЬКА” Слава з болем у серці поділилася, що вона ніколи не мала ніде світитися, вона звикла бути тінню знаменитого чоловіка, який відмовляв її від будь-яких проєктів. За словами Слави, Михайло свою позицію пояснював тим, що, мовляв, з неї висмокчуть всі сили і скористуються. Натомість дівчина пояснювала, що дуже хоче співати, хоче бути артисткою і просила чоловіка дозволити бодай спробувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після того її запросили до іншого вокального шоу “Х-Фактор”. У той момент Михайло був на гастролях у Франції. Тож Слава вирішила взяти участь у шоу, бо зрозуміла, що нікому не треба буде нічого пояснювати і що це шанс себе проявити. Дівчина пройшла далі та опинилася у тренувальному таборі.

Мене взяли до тренувального табору. Я там була три дні і думаю: “Так, Михайло повертається завтра”. І думаю, що ж мені робити. Я як-небудь виступала, мені головне, щоб мене показали, далі мені пройти неважливо. Мені треба потихеньку повертатись додому. Я в тренувальному таборі була, потім я провалювала виступи свідомо
зізналася Слава.

Вона пригадала, що коли Дзідзьо повернувся додому, то з нею мав розмову організатор концерту артиста.

Приїжджаємо з Києва, Михайло бере одного свого друга. Це організатор концерту, вони нас зустрічають на вокзалі, і він мені пояснює, чому не можна. Каже: “Мені неважливо, що ти там хочеш, які в тебе мрії. В мене тут є концерт, і мені треба зробити свою справу.” Мені важливо, щоб Михайло був спокійний, щоб він не переживав ще за тебе. А я бачу, що він не спокійний, думає де ти, як ти. І мені не потрібно цього. Мені треба, щоб він був з головою у цьому проєкті. Ти не маєш права цього робити
сказали тоді Славі
Коли Слава казала чоловікові, що хоче бути артисткою, він апелював їй тим, що це дуже важко і що йому б хотілося, щоб Слава була берегинею домашнього вогнища.

Наразі Слава розпочала сольну кар’єру під псевдонімом SLAVIA, випустила декілька успішних пісень та готує невдовзі до випуску альбом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...