facebook

Серце розривається: Громада Калущини прощається з загиблим Героєм Сергієм Барничем

Сьогодні, 28 березня, громада Калущини зустріла свого Героя — Сергія Барнич, який загинув на Донбасі.

У селі Боднарів, при в’їзді у Калуський район, віддати честь Сергієві прийшли бійці АТО/ООС, представники районної і міської влади, жителі Калущини.

Кожен прийшов у молитві просити спасіння душі захисника, який за рідну землю та людей на буремному сході віддав найдорожче – своє життя.

Від моргу Калуської ЦРЛ Героя Сергія Барнича повезли центральними вулицями Калуша до ПК “Мінерал”. Зустрічала сина згорьована мама: “Дитинко моя золота, ми тільки в середу з тобою говорили, а вже в п’ятницю мені сказали, що тебе нема”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Священнослужителі міста відправили за загиблим Героєм молебень.

Парастас відбудеться 29 березня о 18 годині в ПК “Мінерал”, чин похорону — 30 березня о 12.00.

У Калуській міській територіальній громаді 28-30 березня 2021 року було оголошено Днями жалоби за загиблим військовослужбовцем Сергієм Барничем. На знак скорботи за загиблим Героєм на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою.

Завтра у Коломийській громаді, як повідомив міський голова Коломиї, оголошено День жалоби у зв’язку з загибеллю чотирьох українських воїнів у бою на Донеччині 26 березня. Троє героїв були бійцями 10-ї гірсько-штурмової бригади, яка дислокується у Коломиї. Сьогодні у Коломиї попрощалися з Сергієм Барничем, який служив у цій бригаді.

Біографія

Сергій Барнич народився 11 січня 1974 рокуу Калуші. Проживав на вулиці Січових Стрільців. Після закінчення середньої школи №7 вступив у Калуський хіміко-технологічний технікум, де отримав спеціальність техніка-електрика.

Свою трудову діяльність Сергій розпочав у 1993 році на тодішньому ВО “Хлорвініл” електромонтером централізованої енергослужби виробництва “Хлорвініл”, інформує “НК”. У 2010 році був призначений майстром електротехнічного цеху ТОВ “Карпатнафтохім”. На цій посаді він працював до 2015 року, коли був призваний на військову службу по частковій мобілізації у військову частину В4264. Віддано виконував свій обов’язок перед Батьківщиною до 22 липня 2016 року.

Повернувшись у 2016 році знову на підприємство і пропрацювавши кілька місяців, він уклав контракт на військову службу в 109-й гірсько-штурмовий батальйон 10-ї Коломийською гірсько-штурмової бригади на посаду сапера (розмінування).

Сергій Барнич брав безпосередню участь у бойових діях та боронив кордони нашої держави від наступу російського агресора.Завжди сумлінно ставився до виконання військових обов’язків і бойових завдань, був вмілим бійцем, надійним побратимом.

Сергій Барнич завжди сумлінно ставився до виконання військових обов’язків і бойових завдань, був вмілим бійцем, надійним побратимом.

У грудні 2020 року з нагоди четвертої річниці 109-ого окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї ОГШБ Сергій Барнич був нагороджений грамотою міського голови та медаллю «За гідність та патріотизм».

Калуська районна і Калуська міська рада висловили щирі співчуття батькам, рідним та близьким з приводу загибелі на сході України земляка, захисника України Сергія Михайловича Барнича.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків! Вічна пам’ять Героєві!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...