facebook

На Донбасі загинув боєць ЗСУ, ще двоє поранені: окупанти застосували безпілотники

Сьогодні, 7 листопада, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Донбасі загинув український військовослужбовець. Ще двоє бійців Збройних сил зазнали поранень.

На Донбасі загинув боєць ЗСУ, ще двоє поранені: окупанти застосували безпілотники

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, з початку доби збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню. До того ж окупанти двічі використали зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Біля Павлополя ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних гранатометів.

У районі населеного пункту Гнутове противник вів обстріл із гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а також за допомогою безпілотного літального апарата здійснив скидання боєприпасів ВОГ-17.

Поблизу Водяного бойовики застосували безпілотник та скинули боєприпаси типу ВОГ-17.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Позиції наших воїнів біля Новозванівки та Причепилівки потрапили під обстріл із мінометів калібру 120 мм.

У бік Луганського ворожі війська відкривали вогонь із підствольних гранатометів.

У напрямку Пісків обстріл вівся зі станкових протитанкових гранатометів.

На Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарата, ймовірно типу “Орлан-10”, з перетином лінії зіткнення.

“Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям, ще двоє зазнали поранень. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я одного пораненого – середньої тяжкості, іншого – задовільний”, – сказано в повідомленні.

У штабі ООС додали, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріл.

Як повідомляв OBOZREVATEL, успішне використання українською армією безпілотника Bayraktar у Донецькій області стало подією стратегічного значення. Це було ударом для окупантів, адже в РФ такої зброї немає.

На Донбасі загинув боєць ЗСУ, ще двоє поранені: окупанти застосували безпілотники

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...