facebook

Зробила відомим на всю Україну: чоловік, який жорстоко бив дружину на очах у дітей, повернув їй сина

Жінка знайшла сили публічно повідомити про насильство, що допомогло змінити ситуацію.

Житель Кременчука Полтавської області, який жорстоко

Лупцював дружину на очах у дітей: у омбудсмана відреагували на домашнє насильство у Кременчуці
лупцював дружину на очах у дітей, усвідомив свою поведінку. Він повернув ексдружині молодшого сина, якого забрав у неї і забороняв їй з ним бачитися.

Про це жінка розповіла виданню “Сегодня”.

Ольга Плохотниченко впевнена, що соцмережі й увага з боку медіа допомогли їй боротися з чоловіком-аб’юзером.  Через тиждень після резонансу в соцмережах, ситуація у житті жінки змінилася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо раніше лише один з синочків був зі мною, то тепер і другий зі мною. Чоловік віддав мені меншу дитину, не чекаючи рішення суду. Для мене це було несподіванкою. Я вважаю, що мені допоміг резонанс і люди, які не залишилися байдужими до моєї історії”, – розповіла Ольга Плохотниченко.

Вона додала, що зустріч двох братів була дуже зворушливою.

Також жінка зазначила, що після оприлюднення відео її ситуацією серйозно зайнялася поліція.

“Опубліковане відео сколихнуло соцмережі і є дійсно шокуючим. Зараз триває досудове розслідування, проводяться слідчі дії. До роботи залучені також співробітники ювенальної превенції, оскільки, на превеликий жаль, діти стали свідками цієї жахливої ситуації. За словами Ольги, вона з дітьми зараз перебуває в безпеці”, – прокоментувала заступник міністра внутрішніх справ Катерина Павличенко.

Водночас Катерина Павличенко закликала усіх,  хто страждає від такого насильства, і того, хто є свідком – звертатися по допомогу за номером “102”.

Нагадаємо, що жителька Кременчука Полтавської області Ольга Плохотніченко

“Поки не опублікувала відео, ніхто нічого не робив”: у Кременчуці чоловік рік лупцював ексдружину на очах у дітей
наважилася публічно заговорити про насильство, від якого вона потерпає вже півтора року. Її колишній співмешканець пішов до іншої жінки, але систематично приходив до неї, бив та принижував на очах у двох їхніх дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...