facebook

Недитяча жорстокість: через булочки підлітки на Одещині забили до смерті безхатченка(відео)

Поліція Ізмаїла на Одещині затримала за підозрою у жорстокому вбивстві двох підлітків 12-ти та 13 років.

Як розповіли у поліції, 28 березня біля пам’ятника морякам в Ізмаїлі знайшли мертвим 58-річного чоловіка. У нього виявили численні перелами ребер та політравму, повідомляють у поліції Одеської області.

Наступного дня за гарячими слідами затримали двох підлітків, які перебувають на обліку служби у справах дітей і раніше потрапляли в поле зору поліції через крадіжки. Вони зізналися, що забили чоловіка до смерті. Зі слів хлопців, з чоловіком вони посварилися через булочки, які той не захотів для них попросити у людей. Вмовляннями вони заманили безхатченка до озера, де й побили так, що той помер.

Родини обох хлопців перебувають на обліку служби у справах дітей як ті, що опинилися у складних життєвих обставинах. Самі ж малолітні неодноразово потрапляли в поле зору поліції через крадіжки. З підлітками зараз проводять невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про поміщення їх у прийомник-розподільник для неповнолітніх осіб, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз. Оскільки фігуранти не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, після повного розслідування провадження справу буде передано до суду для застосування до них примусових заходів виховного характеру

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...