facebook

Працюють танки, дим видно з центру. У Донецьку вже відчули кінець перемир’я

Вже кілька днів не тільки в Україні, але і по всьому світу обговорюють ескалацію конфлікту на сході України та стягування російських військ до українських кордонів.

 

Застерігаючи можливий початок «великої війни», у готовність приведені війська США у Європі. Лунають попереджуючи заяви від представників НАТО, тривають консультації з військовим керівництвом України, до дипломатичної перепалки долучилося керівництво Росії. Тим часом жителі непідконтрольного Донецка вже відчули на собі загострення. З ночі 1 на 2 квітня у самому місті та його околицях чутно ведення бойових дій, сильніше, ніж це було останнім часом. Радіо Донбас.Реалії зібрало свідчення про це від місцевих жителів.

Джерела Радіо.Донбас Реалії з різних районів Донецька розповідають про гучну стрілянину з різних типів зброї. Причому чутно її як на північному, так і на південному сході міста.

З району залізничного вокзалу повідомляють про стрілянину у районі Донецького аеропорту, там, окрім стрілецької зброї, чутно кулеметні черги та танкові постріли. Роботу танка підтверджують і жителі Путилівки.

У соцмережах повідомляють про бойові дії у іншій частині міста – районі шахти Трудовської.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У соцмережах постять відео та фото наслідків бойових дій. Ось, наприклад, скріншот з відео, знятого з вулиці Батищева у напрямку Путилівки.

Ще до активізації бойових дій джерела Радіо Донбас.Реалії повідомляли про перекидання військової техніки російських гібридних сил саме у район ДАП.

«Через Путилівку знову перекидають військову техніку. Було дуже шумно, думаю, 2 чи 3 одиниці БМП або танків. На асфальті знову свіжі сліди від гусениць. І запах солярки в радіусі 20-25 метрів».

ОСТАННІЙ ВИПУСК РАДІО ДОНБАС.РЕАЛІЇ:

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...